Vliegenramen voor Westkust op maat, als schuifdeur, draaideur, pendeldeur of rolgordijn en van topkwaliteit in design uitvoering

Vliegenramen te Westkust zijn efficiënte en elegante oplossingen als insectenwering. Voor de insectenramen die wij plaatsen hoeft niet te worden geboord. Insectenschuifdeuren, pendeldeuren, insectendraaideuren, insectenplisségordijnen, insectenrolgordijnen voor veluxen bijvoorbeeld: voor alles hebben we een oplossing.

Vliegenhorren & vliegendeuren te Westkust in kunststof, alu of hout

De vliegenhorren te Westkust zijn verkrijgbaar in kunststof, aluminium of hout en passen altijd en overal perfect bij de stijl van uw woning of kantoor. Het gaas is onzichtbaar transparant, de profielen smal getailleerd en toch beresterk, de handgrepen knap geïntegreerd. Een honden- of kattenluik kan worden ingewerkt. Manueel of gemotoriseerd dankzij het rolmatic gordijn: zoals u verkiest.

Kortom: ramen en deuren open, frisse lucht binnen. Maar dan liefst zonder al die muggen en vliegen. Perfect passende horren en vliegenramen voor Westkust beletten dat u binnen last heeft van alles wat vliegt en prikt.

Elektriciteit

Gas

Sanitair

Schrijnwerk

Metselwerk

Interieur