Vliegenramen voor Kortemark op maat, als schuifdeur, draaideur, pendeldeur of rolgordijn en van topkwaliteit in design uitvoering

Vliegenramen te Kortemark zijn efficiënte en elegante oplossingen als insectenwering. Voor de insectenramen die wij plaatsen hoeft niet te worden geboord. Insectenschuifdeuren, pendeldeuren, insectendraaideuren, insectenplisségordijnen, insectenrolgordijnen voor veluxen bijvoorbeeld: voor alles hebben we een oplossing.

Vliegenhorren & vliegendeuren te Kortemark in kunststof, alu of hout

De vliegenhorren te Kortemark zijn verkrijgbaar in kunststof, aluminium of hout en passen altijd en overal perfect bij de stijl van uw woning of kantoor. Het gaas is onzichtbaar transparant, de profielen smal getailleerd en toch beresterk, de handgrepen knap geïntegreerd. Een honden- of kattenluik kan worden ingewerkt. Manueel of gemotoriseerd dankzij het rolmatic gordijn: zoals u verkiest.

Kortom: ramen en deuren open, frisse lucht binnen. Maar dan liefst zonder al die muggen en vliegen. Perfect passende horren en vliegenramen voor Kortemark beletten dat u binnen last heeft van alles wat vliegt en prikt.

Elektriciteit

Gas

Sanitair

Schrijnwerk

Metselwerk

Interieur